پخت بهترین پیتزا در دانشگاه ام آی تی با هوش مصنوعی

به گزارش مهسان بلاگ، پخت پیتزا با کیفیتی خوب و مناسب کار ساده ای نیست و احتیاج به مهارت و دقت فراوان دارد. اما هوش مصنوعی می تواند بر این چالش هم غلبه کند و به انسان ها یاری کند غذایی با بهترین طعم و مزه را بخورند.

پخت بهترین پیتزا در دانشگاه ام آی تی با هوش مصنوعی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از زددی نت، پخت پیتزا با کیفیتی خوب و مناسب کار ساده ای نیست و احتیاج به مهارت و دقت فراوان دارد. اما هوش مصنوعی می تواند بر این چالش هم غلبه کند و به انسان ها یاری کند غذایی با بهترین طعم و مزه را بخورند.

محققان دانشگاه ام آی تی از هوش مصنوعی برای طراحی شبکه عصبی خاصی استفاده نموده اند که بر مبنای مدلی موسوم به GAN و با دریافت تنها یک عکس از پیتزایی که توسط مصرف نماینده مطلوب و باکیفیت تلقی می گردد، می توان مشابه آن را بپزد.

بر مبنای این پروژه که پیتزا گن نام گرفته می توان به دستگاه های رباتیک آموخت که چگونه باید مواد مختلف یک پیتزا آماده نمایند و این ترکیبات باید چه مدت پخته شوند تا پیتزایی با بهترین کیفیت به دست آید. پیشبرد این طرح حتی با عکس هایی ساده و باکیفیت پایین از پیتزاها ممکن است.

البته باید توجه داشت که اگر به جای یک عکس، عکس هایی از مراحل مختلف پخت پیتزا در اختیار این سیستم هوش مصنوعی قرار بگیرد، عملکرد آن بهتر خواهد بود. البته برای آماده سازی و بهینه سازی عملکرد سیستم یادشده در ابتدا 5500 عکس از انواع پیتزا برای آموزش آن به کار گرفته شده است.

انتظار می رود در آینده با تکامل این سیستم هوش مصنوعی از آن برای پخت بهینه غذاهای دیگری نیز استفاده گردد. طراحان این سیستم هوش مصنوعی می گویند از این طریق در زمان مورد احتیاج برای پخت و پز نیز صرفه جویی به عمل می آید.

انتهای پیغام/

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان بلاگ

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 11087

به "پخت بهترین پیتزا در دانشگاه ام آی تی با هوش مصنوعی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پخت بهترین پیتزا در دانشگاه ام آی تی با هوش مصنوعی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید